Meny
Nyheter

 

    Samarbeidspartner

    

 

 

 

 
 
 
En utfordring for hele deg
2. juni 2004
 TEAM BUILDING
 KICK-OFF SAMLINGER
 VENNELAG
 UNGDOMSKLUBBER
 SPORTSTEAM
 SKOLER

 

Kreativ Mestring er fellesbetegnelsen på en rekke aktiviteter der vi utfordrer både gruppen og enkeltindividet. Vi har blant annet bygget en hinderløype etter modell fra Challenge Course/Ropes Course som er meget utbredt i USA.

Challenge Course er satt sammen av en rekke elementer som kan brukes til å få grupper til å jobbe bedre i team, utvikle bedre kommunikasjon innen gruppa, så vel som personlig utvikling. Man stilles overfor mange utfordringer, fysiske så vel som mentale. Det er en fin balanse mellom fysiske og mentale øvelser, og opplegget skreddersys slik at utfordringene tilpasses deltagernes ønsker og behov.

Challenge Course har med stort hell blitt brukt av både bedrifter, sportsklubber, skoleklasser og ungdomsklubber. Det viktigste for suksess er at deltagerne er motivert og har et ønske om å lære mer både om seg selv og om gruppen.

I tillegg har vi mange forskjellige ”hodebry-oppgaver” som vil utfordre selv den mest garvede oppgaveløser. Disse passer både for familier med barn ned til skolealder, vennelag og andre som har lyst til å gi seg selv en utfordring.

 
Informasjon


Kreativ Mestring ligger i Uvdal øverst i Numedal i naturskjønne omgivelser med Hardangervidda som nærmeste nabo. Hardangerv
idda er et eldorado for jakt og fiske. I Nore og Uvdal kommune er også Langedrag, omtrent 40 minutter fra oss.

Informasjon om CHALLENGE COURSE

 

                                           Kreativ Mestring - 3632 Uvdal,   Tlf. 32743108 - 99228210 - aud@kreativmestring.no
                                                                                     www.youtube.com/uvdalchallenge